Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

PŘÍSTŘEŠEK PRO ZEMĚDĚLSKOU TECHNIKU v obci HVĚZDA, okr. Trutnov

ÚČEL HALY

Zastřešení zemědělské mechanizace.

ZAJÍMAVOST HALY

Na přání zákazníka jsme na střechu přístřešku umístili plechy s imitací střešní tašky. Přesah konstrukce na šířce haly je 1,2 m a na délce haly 1 m na každé straně. Vazníky jsou vyrobené s kombinací dřeva a železa.


Plechová montovaná hala je tvořena příhradovou nebo bez příhradovou konstrukcí nebo jejich kombinací, plnostěnné sloupy a příhradové vazníky. Montovaná hala má tvar sedlové střechy s menším úhlem stupňů. Svými vlastnostmi je plechová hala dimenzována na sněhové a větrové oblasti. Plechovou halu lze dodat a namontovat do jakékoli sněhové a větrové oblasti. Na přání zákazníka umíme konstrukci pozinkovat, kde je životnost mnohem vyšší.

Plechové montované haly vyjíme s maximální kvalitou a užitnými vlastnostmi. Je ozdobou každé rozvíjející firmy. Vyrábíme plechové haly s trapézovým plechem či zatepleným panelem PUR, PIR nebo PS. Plechová montovaná hala je využívána hlavně jako výrobní hala, prodejní hala, skladová hala, kravín, seník, zastřešení silážních žlabů, výrobků nebo materiálu.



Zpět na výpis článků


MenuX