Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

PLACHTOVÁ HALA V LOUČKÁCH

ÚČEL PLACHTOVÉ HALY

Sklad materiálu.

ZAJÍMOVST PLACHTOVÉ HALY

Na přání zákazníka jsme vytvořili na plachtovou halu kombinované barevné opláštění. Plachtová hala má LED osvětlení ve čtyřech řadách. V čele a na rohu haly je další osvětlení pro lepší orientaci při vjezdu do haly. Na plachtové hale jsou umístěna elektrická posuvná vrata. Na střeše plachtové haly jsou umístěny samočinné ventilační turbíny pro lepší odvětrání vlhkosti v hale.

Textilní montovaná hala má konstrukčně vyvinutý systém z příhradových nebo bez příhradových sloupů a vazníků. Konstrukce textilní montované haly je navržena z plnostěnných či jeklových ocelových profilů, které mají svůj důraz z hlediska pevnosti. Konstrukce této montované haly má výhodu své ceny a rychlosti výstavby.

Montované haly jsou nejčastěji využívány jako skladové haly pro skladování různého materiálu či zboží. Montované ocelové haly jsou v dnešní době jedněmi z nejvyužívanějších staveb v oblasti průmyslu, poskytování služeb a zemědělství. Skladové montované haly navrhujeme a vyrábíme s maximální kvalitou a užitnými vlastnostmi. Skladová montovaná hala je tvořena příhradovou nebo bez příhradovou konstrukcí nebo jejich kombinací, plnostěnnými sloupy a příhradovými vazníky. Skladové haly dodáváme s textilním, plechovým nebo zatepleným opláštěním. Veškeré typy montovaných hal, které nabízíme, jsou vhodné k realizaci skladové haly.




Zpět na výpis článků


MenuX