Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

TEXTILNÍ HALA v RYCHNOVĚ NAD KNĚŽNOU

ÚČEL SKLADOVÉ HALY

Sklad zemědělských strojů

ZAJÍMAVOST SKLADOVÉ HALY

Jedna z největších textilních montovaných hal, kterou jsme vyrobili a namontovali. Hala zabírá plochu o rozměru 2 250 m2. V čelech haly jsou vsazeny sekční rolovací vrata o velikosti 5 x 4,5 m. Montovaná hala má na střeše samočinné ventilační turbíny pro větší cirkulaci vzduchu v hale.




Speciálně vyvinutá montovaná hala z příhradové konstrukce se sedlovou střechou s rovnými boky. Ocelová hala se skládá z různých jeklových nebo trubkových příhradových rámů a je dbáno na svůj důraz z hlediska ceny a sněhového zatížení či větrové oblasti. Standardně se ocelová konstrukce montované haly dodává v základní a vrchní barvě RAL 7012 šedivé barvy a je možné ji aplikovat i v jiných odstínech barvy. Tato montovaná hala je nejprodávanějším typem konstrukce. Tato hala s příhradovou konstrukcí je navrhována od 15 m až do 80 m šířky.
Textilní montované haly (plachtové haly) typu A mají široké využití pro mnoho firem v průmyslu, zemědělství, letectví a také ve sportu. V praxi se tyto ocelové haly nejčastěji využívají, jako skladové haly, sportovní haly, hangáry pro letadla, jízdárny, výrobní haly, zastřešení silážních žlabů, seníky, kravíny, atd.


Zpět na výpis článků


MenuX