Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

PLACHTOVÁ MONTOVANÁ HALA v PŘELOUČI

ÚČEL SKLADOVÉ HALY

Sklad materiálu pro automobilový průmysl.

ZAJÍMAVOST SKLADOVÉ HALY

Tato skladová hala byla dodávána na „klíč“ včetně spodní stavby a elektroinstalace. Výškový rozdíl spodní stavby skladové haly činí 3 m. Na přání zákazníka jsme nechali na textilní opláštění natisknout logo společnosti o rozměru 10 x 1,8 m. Pro lepší odvětrání v hale jsme na hřeben skladové haly umístili samočinné ventilační turbíny. V hale je namontované osvětlení s revizní zprávou. Kolem konstrukce jsou namontovány dřevěné zábrany proti poškození ocelové konstrukce a opláštění. Vjezd do plachtové haly je o šíři 12 m z důvodu lepší manipulace se skladovým materiálem.

Montované haly jsou nejčastěji využívány jako skladové haly pro skladování různého materiálu či zboží. Montované ocelové haly jsou v dnešní době jedněmi z nejvyužívanějších staveb v oblasti průmyslu, poskytování služeb a zemědělství. Skladové montované haly navrhujeme a vyrábíme s maximální kvalitou a užitnými vlastnostmi. Skladová montovaná hala je tvořena příhradovou nebo bez příhradovou konstrukcí nebo jejich kombinací, plnostěnnými sloupy a příhradovými vazníky. Skladové haly dodáváme s textilním, plechovým nebo zatepleným opláštěním. Veškeré typy montovaných hal, které nabízíme, jsou vhodné k realizaci skladové haly.




Zpět na výpis článků


MenuX