Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

PLACHTOVÁ HALA v LUBNÉ, okr. Rakovník

ÚČEL SKLADOVÉ HALY

Sklad dřeva.

ZAJÍMAVOST SKLADOVÉ HALY

Pro větší proudění vzduchu v hale jsme na střechu umístili 3 ks samočinných ventilačních turbín. Hala je ukotvena na betonové panely.


Textilní montovaná hala má konstrukčně vyvinutý systém z příhradových nebo bez příhradových sloupů a vazníků. Konstrukce textilní montované haly je navržena z plnostěnných či jeklových ocelových profilů, které mají svůj důraz z hlediska pevnosti. Konstrukce této montované haly má výhodu své ceny a rychlosti výstavby.

Montované haly jsou nejčastěji využívány jako skladové haly pro skladování různého materiálu či zboží. Montované ocelové haly jsou v dnešní době jedněmi z nejvyužívanějších staveb v oblasti průmyslu, poskytování služeb a zemědělství. Skladové montované haly navrhujeme a vyrábíme s maximální kvalitou a užitnými vlastnostmi. Skladová montovaná hala je tvořena příhradovou nebo bez příhradovou konstrukcí nebo jejich kombinací, plnostěnnými sloupy a příhradovými vazníky. Skladové haly dodáváme s textilním, plechovým nebo zatepleným opláštěním. Veškeré typy montovaných hal, které nabízíme, jsou vhodné k realizaci skladové haly.



Zpět na výpis článků


MenuX